lørdag 27. september 2014

Vinterfin :)

Ny jakke til min lille prinsesse. Hun er ikke så glad i vinteren den jenta mi, hun skulle helst hatt sommer hele året. Jeg håper det forandrer seg senere, så hun ikke flytter så langt bort fra mamman når hun blir voksen.......Mønstret er i garn fra restegarnkurven min, så der er litt ymse farger. Knappene kjøpte jeg på Etsy - der står det "Laget av mamma - til meg" :)


Jeg har fått dilla på heklemetoden for å klippe og dele strikketøy - det blir så fint og elastisk. Har laget flere jakker på denne måten i det siste :)


Mønstret er  nr 27 i dette heftet - med noen små endringer :)

Jeg har brukt både Sisu og Dale babyull, jeg er ikke redd for å mikse garn - jeg gjør det ofte og synes det går helt fint.
Når jeg strikker etter mønster så strikker jeg alltid etter en størrelse mindre enn oppgitt i oppskrifta, og så forlenger jeg lengden til den størrelsen jeg ønsker - dette fordi jeg ikke er så glad i at plaggene blir så vidt på ungene.

Fortsatt god helg til dere :)
8 kommentarer:

Birgitte sa...

Kjempefin jakke med spreke farger på både garn og knapper:)

Ruths datter sa...

Ja heklemetoden er super. Laget sinnasaujakka på den måten. Helt topp. denne jakka her ble superfin.
Klem

Hege Bertelsen sa...

Veldig fin jakke! Det er det som er så kjekt med restegarn, at man gjerne ender opp med litt andre fargekombinasjoner. Og disse ble jo veldig fine. Tipper jenta blir fornøyd :)

Maja sa...

Skikkelig fin jakke ble det! Herlige farger:)

Lisbeth Severinsen sa...

For en lekker jakke !

Mitt lille roterom sa...

Så flott jakke du har laget av restegarn! Og så er det så gøy å se så flotte knapper i diverse farger - det gjør seg på barnejakker!

Rett og slett nydelig!

Ha ei flott uke!

Ellen Kristin sa...

Kjempefin jakke :)

BrittB sa...

Tenker dattera di blir glad for den jakken!! Kjempefine farger - og de knappene er jo bare "prikken over i-en"! :-)